Nederland

Xander Verhoef

Mijn passie voor het karpervissen is ontstaan tijdens het witvissen. Wat ik overigens niet onverdienstelijk gedaan heb gezien mijn 2 3e plaatsen op het NK en 5e en 11e plaats op het EK.

Lees verder

Martin Doorten

Mijn naam is Martin Doorten geboren op 8 september in 1976. Woonachtig in de provincie Drenthe. Samenwonend. Samen hebben wij twee prachtige kinderen. Op jonge leeftijd was ik al te vinden aan het waterkant. Ik zal een jaar of 10 oud zijn geweest toen ik voor het eerst, met een grote bol rogge brood om de haak (zonder lood) in een stroompje op karper heb gevist.

Lees verder

Thijs de Weerd

Ik ben Thijs de Weerd, geboren in 1985 in Eefde en daar nog steeds woonachtig met mijn vriendin. Naast een full time baan probeer ik van maart t/m december iedere week 1 of 2 nachtjes aan het water te zitten met een paar keer per jaar een langere sessie. Het merendeel van mijn vistijd wordt in Nederland doorgebracht met een enkele uitstap naar Frankrijk waar de grote rivieren steeds meer aan mij trekken.

Lees verder

Henk Doornberg

Ik ben Henk Doornberg geboren in 1984 te Arnhem. Ben al van mijn 12e levensjaar aan de waterkant te vinden en het begon eigenlijk allemaal met het witvissen. Altijd op de vroege zaterdag en zondagochtenden mee met me vader naar de waterkant,broodjes en koffie mee je kent het wel. Tot op een dag dat we lekker zaten te vissen toen opeens me dobbertje wegschoot onder water met een ongelovige boeigolf, wooow wat is dit zei ik,voor ik het had gezegd knapte het elastiekje al op de top. Dat is zeker karper hoorde ik mijn vader nog zeggen,vanaf dat moment was ik verkocht.

Lees verder

Wim Zeggelaar

Ik ben Wim Zeggelaar, geboren in 1977 en woonachtig op de mooie Veluwe. Ik ben getrouwd en ben de trotse pappa van een zoon en dochter.

Toen ik ongeveer een jaar of zeven was woonde ik vlakbij de forellenkwekerij in Apeldoorn. Hier ving ik met nylon en een pier mijn eerste stekelbaarsjes (zonder haak overigens).Toen ik tien jaar was begon ik met het vissen op snoek totdat ik ongeveer twaalf jaar oud was en op een camping in Limburg een man ontmoette die met een stukje kaas een karper ving uit de vijver van de camping. De man viste met een schuifloodje en een nylon onderlijntje met ook onder de haak een stukje nylon waar de kaas aan geregen was.

Lees verder

Ray van den Bos

Hoi mijn naam is Ray van den Bos. Ik ben geboren in Apeldoorn, en woon nu in Doesburg Ik werk parttime in de beveiliging en heb daarnaast een aasbedrijf. Ben getrouwd met Carolina en we hebben een dochter van 8 jaar “Sophia”, daarnaast hebben we nog 2 Staffordshire Bull Terriërs lopen Bo en Gina.

Mijn visserij begon al vroeg, het water trok me altijd al aan, maar omdat mijn ouders in de Horeca zaten hadden ze weinig tijd om mee te gaan vissen, wat mijn vader wel vaak deed in de zomer na een lange nacht werken, hij deed dan 2 sneetjes brood in een nat washandje als aas, de vishengel mee en zo liepen we 200 meter naar het Apeldoorns kanaal toe, want daar woonde we toen dicht bij.

Lees verder

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItaliano