Henk Doornberg

Ik ben Henk Doornberg geboren in 1984 te Arnhem. Ben al van mijn 12e levensjaar aan de waterkant te vinden en het begon eigenlijk allemaal met het witvissen. Altijd op de vroege zaterdag en zondagochtenden mee met me vader naar de waterkant,broodjes en koffie mee je kent het wel. Tot op een dag dat we lekker zaten te vissen toen opeens me dobbertje wegschoot onder water met een ongelovige boeigolf, wooow wat is dit zei ik,voor ik het had gezegd knapte het elastiekje al op de top. Dat is zeker karper hoorde ik mijn vader nog zeggen,vanaf dat moment was ik verkocht.

De jaren erna ben ik meer op karper gaan vissen met de pen,totdat ik me eerste karper ving op 78cm (toen had ik er nog nooit van gehoord een vis te wegen). Maar goed,na me eerste karper gevangen te hebben heb ik besloten me meer te verdiepen in het aas dat de karper opzuigt en de laatste meter van mijn Endtackle (wat voor mij de 2 belangrijkste factoren zijn in het karpervissen).
Qua aas kan je tegenwoordig alle kanten op de aasfirma’s rijzen de pan uit,kijk maar eens op de beurs wat er alleen al aan aas wordt aangeboden. Zoals ik eerder benoemde is het aas voor mij een van de belangrijkste factoren in het karpervissen,vooral tegenwoordig op de drukbeviste wateren moet je gewoon het verschil kunnen maken om je vissen te vangen,je zit inmiddels niet voor de lol dagen en nachten in weer en wind aan de waterkant je uren te verslijten.
Ik vis nu al een aantal jaren met RRT-Baits,wat me al de nodige vissen heeft opgeleverd (aantallen zegt me niks),wat ik belangrijker vindt is hoe de karper reageert op het aas en keer op keer weer terugkomt om die lekkere balletjes op te slokken. In welke tijd van het jaar je ook zit te vissen voorjaar,zomer,najaar of winter je moet op de situaties in kunnen spelen,en met de kwaliteit en versheid. van de producten van RRT-Baits kan je qua mixen,flavours,additieven en toevoegingen op alle situatie inspelen.
Op Ray kan je vertrouwen en is een man van zijn woord,hij heeft verstand van aas en alles wat daarbij komt kijken. Hij is hier al tientallen jaren meebezig en heeft zo zijn naam al bewezen in de karperwereld!! Daarom heb ik de volste vertrouwen in RRT-Baits.
Iedereen goede vangsten toegewenst en wie weet tot aan de waterkant!!!

Henk Doornberg

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItaliano